Kingsgolf

Retourbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

30 dagen bedenktermijn na ontvangst van je bestelling. Niet goed? Geld terug! Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Na ontvangst sturen we dezelfde dag je nieuwe product. Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €6,95 per pakket bij PostNL (afhankelijk van het formaat en gewicht). Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kingsgolf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product al in goede orde retour ontvangen is.

Wil je een product ruilen?
Neem dan contact met ons op: mail naar info@kingsgolf.nl

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Retour sturen. Laat je pakket inclusief (een kopie van) de factuur en het ingevulde retourformulier (klik hier) om het formulier te downloaden door het postkantoor terugsturen naar:

Kingsgolf.nl
Zuidergracht 21-12
3763 LS Soest
Nederland

De kosten voor het retourneren worden niet vergoed door Kingsgolf.nl