Kingsgolf

Hoe werkt het bij KingsGolf?

Stap 1

Boeken
Op deze website kun je een indoor golfbaan boeken. Je maakt eenvoudig een reservering voor een gewenste datum en tijd.

Stap 2

Mail ontvangen
Na het boeken ontvang je een e-mail met een link en een code. Deze heb je straks nodig om de deur te kunnen openen, de code is 15 min voor en 15 min na de boeking geldig. Mocht het hek van nummer 21 dicht zitten, bel je 035-6668816 en het gaat open.

Stap 3

Binnenkomen en het systeem starten
Ga op de geboekte datum en tijd naar Kingsgolf op Zuidergracht 21-12 in Soest. Gebruik de link en de code om de deur te openen of bel aan mocht het niet lukken. Eenmaal binnen, start je het systeem op.

Stap 4

Inloggen met de Trackman-app
Download de Trackman-app op je smartphone en log in met je accountgegevens. Deze app helpt je bij het bijhouden van je voortgang tijdens het golfen.

Stap 5

Kies je activiteit
Kies wat je wilt doen tijdens je sessie: oefenen, games spelen, een baan lopen of deelnemen aan een toernooi. De speciale golfballen (proV1 RCT) liggen in het mandje naast de computer net als de tees.

Stap 6

Uitloggen
Wanneer je klaar bent met je sessie, vergeet dan niet uit te loggen bij het systeem. De computer graag aan laten staan. De ballen en de tees mogen weer terug in het mandje.

Stap 7

Vertrekken
Zorg ervoor dat je al je spullen meeneemt en verlaat Kingsgolf.

Stap 8

Opnieuw reserveren
Wil je nog een keer indoor golfen bij Kingsgolf? Ga dan terug naar stap 1 en maak een nieuwe reservering. Veel plezier!
Kingsgolf

Trackman

Onze indoor Golffaciliteit is uitgerust met 2 Trackman® golfsimulatoren. Deze toestellen worden  gebruikt door pro’s, amateurs en beginnende golfers om hun golftechniek te evalueren en te verbeteren. Onze indoor Golfstudio’s zijn uitgerust met camera’s om uw golfslag perfect te visualiseren. Swing it, watch it!

Om te trainen of om een golfbaan te spelen in onze indoorgolf studio’s raden wij aan de Trackman® Golf app te downloaden op jouw Smart Phone en je aan te melden als gebruiker van Trackman®. 

Belangrijk: om eenmalig te komen spelen, is dit niet nodig. Je kunt inloggen als gast. 

  1. Installeer de software uit de Apple of Google store.
  2. Registreer je in de app en creëer een Trackman account.
  3. Gebruik de Trackman Golf applicatie bij KingsGolf om in te loggen op de golf simulator.
  4. Na een bezoek aan KingsGolf wordt alle data doorgestuurd naar de app en kan je deze thuis raadplegen of later bespreken met je Pro.

Om te trainen of om een golfbaan te spelen in onze indoorgolf studio’s raden wij aan de Trackman® Golf app te downloaden op jouw Smart Phone en je aan te melden als gebruiker van Trackman®. 

Kingsgolf

Handig om te weten

Je kunt je eigen clubs gebruiken, echter dienen deze wel schoongemaakt te zijn voordat je kunt beginnen. Je kunt alleen de Kingsgolf ballen gebruiken die klaarliggen, deze zijn speciaal voor de Trackman gemaakt (Titleist PRO V1 CRT). Mocht de bal beschadigd zijn, dan graag deze niet meer gebruiken en deze in de bak gooien die in de studio staat. Je kunt ook gebruik maken van de Cobra clubs die in de studio staan, graag wel weer netjes alles terug zetten.

Er is geen dress code… maar, graag wel schone schoenen gebruiken in de studio’s.

Het duurt ongeveer 1 uur om 18 holes te spelen voor 1 persoon.

Dit kan je mooi inplannen, op de terug weg van je werk naar huis!

In onze studio’s worden verschillende evenementen georganiseerd. Kijk hiervoor op onze site.

Je kan kiezen uit meer dan 250 mooie banen op onze simulators in TrackMan Virtual Golf 2 software. Er komen steeds meer mooie banen bij elk jaar!

Je kan bij ons diverse Cobra clubs uitproberen .

Kingsgolf

Kunnen we je verder helpen?

Mocht je vragen hebben, via een mail kunnen we je snel helpen. Stuur jouw vraag naar info@kingsgolf.nl en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.