indoor

golflessen

Ernst Quispel

PGA golfprofessional
Mijn naam is Ernst Quispel, 44 jaar, woonachtig in Baarn en sinds 2 jaar werkzaam als teaching professional in de golfsport. Ik ben naast Kingsgolf werkzaam bij Golfclub Zeewolde en Golfbaan Krommerijn. Ik kan niet wachten om samen met jullie te onderzoeken hoe we jullie golfbeleving naar een hoger niveau kunnen tillen!

Prijs € 60,- per uur

Niels Kraaij

Mijn naam is Niels Kraaij en heb al meer dan 30 jaar ervaring in de golfsport. Graag deel ik al mij kennis en ervaring die ik als playing professional en als Topgolf coach heb opgedaan. Bij Kingsgolf in de studio kunnen we met de ondersteuning van de trackman nauwkeurig evalueren welke stappen nodig zijn om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Prijs € 70,- per uur

Davey Porsius

Mijn naam is Davey Porsius ben 28 jaar en speler op de Challenge / Alps Tour. Ik heb meerdere keren op het KLM open meegedaan. Ik speel gedurende het jaar veel pro ams waarbij ik mijn amateurs altijd door middel van verschillende tips probeer de ronde van hun leven te laten spelen. Lijkt het je leuk om de golfsport beter te leren? Boek dan een les bij mij.

Prijs € 65,- per uur

Train met Tracy

Tracy is TrackMan’s ingebouwde AI-golfcoach. Tracy analyseert in totaal 28 datapunten van jouw slag. Verbeter jouw techniek nu bij Kingsgolf met Tracy.

Door gebruik te maken van de inzichten van Tracy, zal je spel en techniek effectiever zijn. Je krijgt eenvoudige feedback waarin verbeterpunten duidelijk en direct worden gepresenteerd. Met Tracy kun je gericht jouw impact, techniek en swing-DNA optimaliseren. Naast aanwijzingen over wat je kunt verbeteren, krijg je ook waardevolle inzichten in je eigen spel en speeltechniek.

Tracy is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor jou. Train wanneer het jou uitkomt bij Kingsgolf.

Kingsgolf

Oefenen als een pro? Boek direct een studio!

Met onze simulatoren speel je eenvoudig op ruim 250  bekende internationale banen. Onze simulatoren geven nauwkeurige feedback op jouw swings, chips en puts waardoor jij jezelf kunt verbeteren.

Sla jij binnenkort af bij KingsGolf aan de Zuidergracht 21-12 in Soest? Boek direct onze studio!